Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Το Wikileaks θα δημοσιεύσει και άλλα απόρρητα έγγραφα

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ιστότοπου Wikileaks Daniewl Schmitt πρόκειται να συνεχίσουν την δημοσίευση απόρρητων, αφού άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός ύπαρξης του ikileaks. O Daniels Schmitt μίλησε σρο Associated Press το Σάββατο. Στην συνέντευξη είπε επίσης πως το όνομα δεν είναι αληθινό και το χρησιμοποιεί για να προφυλάξει την ταυτότητά του.

Απομακρύνθηκε ο τεχνικός διευθυντής που ήταν υπεύθυνος για το iPhone 4

Σύμφωνα με την NEw York Times που πρώτη το δημοσίευσε, απομακρύνθηκε από την εταιρεία ο Bob Mansfield που ήταν τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος για τον σχεδιασμό του iPhone 4. Δεν έχει γίνει γνωστό αν έφυγε οικειοθελώς ή αν απομακρύνθηκε με εντολή της Apple, όμως όλοι περιμένανε πως κάποιος θα έπρεπε να πληρώσει για όλο τον θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με την κακή λήψη της συσκευής όταν την κρατούσε κάποιος με συγκεκριμένο τρόπο.

Η Σαουδική Αραβία αναβάλει την απαγόρευση των υπηρεσιών Blackberry για 48 ώρες

Η κυβέρνηση της Σαουδικής αποφάσισε την προηγούμενη εβδομάδα πως από την Παρασκευή που περασε θα απαγόρευε τις υπηρεσίες μηνυμάτων που παρέχουν οι συσκευές Blackberry. Αυτή η απαγόρευση τελικά δεν υλοποιήθηκε ακόμα μιας και η εταιρεία βρισκόταν σε διαβουλεύσεις με την κυβέρνηση για να λυθεί το θέμα.

Φαίνεται πως τώρα η κατασκευάστρια του Blackberry, RIM, έχει προτείνει κάποια λύση που η κυβέρνηση εξετάζει.

Bill Gates: Η καλύτερη εκπαίδευση θα βρίσκεται στο διαδίκτυο σε πέντε χρόνια

Στο συνέδριο Techonomy στο Lake Tahoe ο Bill Gates είπε πως σε πέντε χρόνια θα μπορεί οποιοσδήποτε να βρίσκει τα καλύτερα σεμινάρια και τους καλύτερους εισηγητές δωρεάν στο διαδίκτυο. Θα είναι πολύ καλύτερα από το κάθε μεμονωμένο πανεπιστήμιο.

Πιστεύει πως