Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Ποιό θα είναι το σλόγκαν για το Windows Phone 7;

Ο Steve Balmer άφησε να εννοηθεί, στην ομιλία που έκανε στους οικονομικούς αναλυτές που συγκέντρωσε στο Redmond την Πέμπτη, το σλόγκαν με το οποίο θα γίνει η προώθηση του καινούργιου λογισμικού Windows Phone 7.

Balmer: Η Apple πούλησε περισσότερα iPad από όσα θα ήθελα


Ο CEO της Microsoft, Steve Balmer, είπε σε συγκέντρωση οικονομικών παραγόντων, στα κεντρικά της εταιρείας στο Redmond, πως το iPad έχει πουλήσει περισσότερα κομμάτια από όσο θα ήθελε. Αυτό έχει κάνει την δημιουργία tablet computers που να βασίζεται στα windows ακόμα πιό επείγουσα.

Ο Balmer είπε πως συνεργάζονται στενά με τις εταιρείες που κατασκευάζουν hardware για να βγει ένα προϊόν το συντομότερο δυνατόν. Όπως είπε δεν θέλουν απλά να διαθέσουν "ένα προϊόν" αλλά να κατασκευάσουν κάτι που ο κόσμος θα θέλει να έχει.

Οι εταιρείες που συνεργάζεται η Microsoft είναι οι include Hewlett-Packard, Lenovo, Asus, Dell, Samsung, Toshiba, και η Sony

Ο ύποπτος για την διαρροή στο Wikileaks είχε αναρτήσει αμφιλεγόμενο video στο YouTube το 2008

Ο ύποπτος για την διαρροή απόρρητων πληροφοριών στο Wikileaks, Bradley Manning, είχε ήδη από το 2008 δείξει δείγματα πως δεν έχει αναστολές στο να δημοσιεύει πληροφορίες που δεν θα έπρεπε.

Όταν ήταν μόλις 16 εβδομάδες στην εκπαίδευσή του στις μυστικές υπηρεσίες είχε αναρτήσει ένα video στο YouTube στο οποίο έδειχνε τους χώρους οπου κοιμάται αυτός και οι συνάδελφοί του. Ήταν ένα video που απευθυνόταν

Δύο ISP στην Κίνα έχουν το 20% των χρηστών στο Internet

Η China Telecom και η China Unicom δίνουν πρόσβαση στο 20% των χρηστών στο διαδίκτυο παγκοσμίως. Σύμφωνα με την κατάταξη της Telegeography οι δύο πάροχοι στην Κίνα είναι κατά πάρα πολύ μεγαλύτεροι από τους υπόλοιπους σε όλο τον κόσμο.

Η China Telecom έχει 55 εκατομμύρια συνδρομητές και η China Unicom έχει

10 δισεκατομμύρια δολάρια θα βγάζει η Google κάθε έτος από το Android

H Google σκοπεύει να έχει 10 δισεκατομμύρια κέρδος από το νεό λειτουργικό Android που έχει κατασκευάσει για συσκευές κινητών τηλεφώνων. Είναι ενδιαφέρον το πώς ένα προϊόν ρο οποίο έχει κοστίσει πολύ και διατίθεται δωρεάν θα μπορεί να βγάζει κέρδοσ, και μάλιστα σε αυτά τα επίπεδα.

Το μοντέλο όμως της Google έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα κερδοφόρο στα υπόλοιπα προϊόντα της και κανένας δεν αμφισβητεί πως είναι πετυχημένο. Αυτή την στιγμή ενεργοποιεί περίπου 160.000 συσκευές κάθε ημέρα. Είναι ρεαλιστικό να πει κανείς πως θα φτάσει το ένα δισεκατομμύριο συσκευές συντομότερα από τα πέντε έτη που ήταν η αρχική πρόβλεψη. Ένα κέρδος 10$ ετησίως από κάθε συσκευή δεν θεωρείται παράλογο.