Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Αναζήτηση για το Βατικανό στο Google εμφάνιζε ιστοσελίδα με περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίας

Κάνοντας αναζήτηση στην λέξη Vatican το Σάββατο εμφανιζόταν μια ιστοσελίδα στα πρώτα αποτελέσματα με την διεύθυνση www.pedofilo.com όπου είναι η ιταλική λέξη για τον παιδόφιλο).

Σύμφωνα με το Ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA,

Το Twitter στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Το Twitter εκανε ρεκόρ χρήσης από της ίδρυσής του στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Για 15 λεπτά στον τελικό έγινε αποστολή περισσότερων από 2000 μηνύματα το δευτερόλεπτο από 170 χώρες σε 27 γλώσσες. 'Οταν έβαλε γκολ η Ισπανία, τα μηνύματα ανήλθαν σε 3000 το δευτερόλεπτο.

Το σχετικό γράφημα που δημοσιεύτηκε μπορείτε να το δείτε εδώ.

Η Subaru βάζει δίκτυο WiFi στα SUV της.

Η Subaru ανακοίνωσε πως θα έχει ως προαιρετικό εξοπλισμό την εγκατάσταση WiFi δικτύου στα SUV της από το 2011. Αυτό έρχεται σε συνέχεια της τάσης να υπάρχουν παντού ασύρματα δίκτυα, όπως σε αεροπλάνα και τραίνα.

Το δίκτυο θα έχει εμβέλεια περίπου 45 μέτρα γύρω από το αυτοκίνητο.

USB 3.0 στο νέο Mac Pro

Το νέο Mac Pro όπως και το iMac πρόκειται να κυκλοφορήσουν κατά πάσα πιθανότητα στα τέλη του καλοκαιριού, κάπου στα τέλη του Αυγούστου ή στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα υποστηρίζει USB 3.0 που θα δίνει πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες, όπως επίσης και μια πιο γρήγορη έκδοση Firewire (την 1600 ή την 3200).

Σκληρή απάντηση στην Apple από την RIM

Οι CEO της RIM, Mike Lazaridis και Jim Balsillie απάντησαν άμεσα στις δηλώσεις του Steve Jobs σχετικά με το γνωστό πλέον σε όλους Antennagate. Οι δύο τους είναι γνωστοί στον χώρο των ασύρματων τεχνολογιών για τον ευθύ και πολλές φορές προσβλητικό τρόπο με τον οποίον εκφράζονται.

Η απάντησή τους ήταν ακόμα πιό σκληρή απο αυτήν της

Blog με 3D πορνογραφικό υλικό.. και όμως δουλεύει

Το http://3dporn.tumblr.com/ κατάφερε με πολύ φτηνά τεχνικά μέσα να παρουσιάσει 3D φωτογραφίες (πορνογραφικού υλικού) στο internet. Το 3D ήρθε για να μείνει τελικά...

Εφαρμογή Flickr για το iPhone 4

To iPhone 4 me to iOS 4 έχει δώσει νέες δυνατότητες σε όσους χρησιμοποιούν την υπηρεσία Flickr στο διαδίκτυο για να αναρτούν τις φωτογραφίες τους. Με την χρήση της φωτογραφικής μηχανής 5 megapixel μπορούν οι χρήστες πλέον να ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους άμμεσα στο Flickr.

Το Flickr App αναβαθμίστηκε ώστε να

Η Google εξαγόρασε την Metaweb

Την Παρασκευή ανακοίνωσε η Google πως εξαγόρασε την εταιρεία Metaweb. Η Metaweb είναι μια εταιρεία από το San Fransisco και ιδρύθηκε το 2003. Έχει στην κατοχή της μια "ανοικτή" βάση δεδομένων με "διάφορα πράγματα από τον κόσμο". Περιλάμβάνει περισσότερα απο 12 εκατομμύρια θέματα συμπεριλαμβανομένου βιβλίων, ταινειών προγράμματα τηλεόρασησ κλπ.

Η βάση δεδομένων λέγεται Freebase και η Google;

Η Amazon έχει γενέθλια

Σύμφωνα με το wikipedia, σαν σήμερα πριν 15 χρόνια έκανε η Amazon την πρώτη της πώληση.

Ήταν ένα βιβλίο του Douglas Hofstadter με τίτλο "Fluid concepts and creative analogies: Computer models of the fundamental mechanisms of thought". Το βιβλίο αυτό το πουλάει ακόμα η Amazon και το διαθέτει επίσης σε έκδοση Kindle (e-book).

Συνέχεια στο "Antennagate"

Το θέμα των ημερών είναι αναμφισβήτητα τα προβλήματα που έχει το νέο iPhone 4 και ιδιαίτερα το πρόβλημα στο σήμα που ονομαστεί από τα media ως "Antennagate". Όταν ο κάτοχος ενός iPhone 4 κρατάει την συσκευή καλύπτοντας το κάτω αριστερό σημείο, τότε παρατηρείται μείωση του σήματος και κάποιες φορές διακόπτεται και η κλήση.

Σε συνέντευξη τύπου την Παρασκευή, ο Steve Jobs,