Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

H Apple παραδέχεται το πρόβλημα με την ένδειξη σήματος στο iPhone

Η Apple παραδέχτηκε επίσημα πως υπάρχει πρόβλημα με την ένδειξη σήματος στο iPhone και πως αυτό το πρόβλημα υπήρχε και στις προηγούμενες εκδόσεις αλλά απλά δεν είχε ανακαλυφθεί. Κατά την Apple...

το πρόβλημα οφείλεται σε πρόβλημα του λογισμικού που ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.

Η Apple αναγκάστηκε να κάνει αυτές τις δηλώσεις μετά από παράπονα πολλών πελατών της πως όταν κρατούσαν με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο την νέα συσκευή iPhone 4, η ένδειξη του σήματος εξαφανιζόταν ξαφνικά.

Υπάρχει πολύς σκεπτικισμός για το κατά πόσο πραγματικά το πρόβλημαυπήρχε και στις παλιότερες εκδόσεις. Επίσης, το ότι η Apple με συνεχόμενες δηλώσεις προσπαθεί να τονίσει το πόσο κατά τα άλλα το νέο iPhone 4 είναι πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα εκλαμβάνεται ως μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού ώστε να παρουσιάσουν το πρόβλημα αυτό σαν κάτι παλιότερο και χωρίς καμμια σχέση με την νέα έκδοση.

Γίνεται μεγάλη συζήτηση για το θέμα αυτό και ήδη κυκλοφορούν χιουμοριστικά video στο internet με την "θανατηφόρα λαβή στο iPhone", όπως επίσης και η νέα διαφημιστική καμπάνια της Motorola για το νέο Droid X όπου σαν ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του παρουσιάζεται πως "λειτουργεί όπως και να το κρατάτε"